søndag 27. januar 2008

Tankefull...

Nesten alt er forskjellig! Tempratur, menneskene, alle systemer( fra hvordan bussene og drosjene kjorer til hvordan du faar kjopt deg et rundstykke paa bakerern), hva man sier tilukjente mennesker som gaar forbi osv, men det er undelig hvor likt hvordan litt beduggede Brasilianere og Argentinere paa ferie i Chile er skrekkelig like Svensker og Dansker paa ferie i Norge!

Naa vil jeg si at jeg har forstaatt dette med spraak. Bare si det du skal si med selvtillit!!! Hvis de du snakker med ikke forstaar deg saa har du ikke vert selviskker nok. Her om dagen saa var det ei dame som forklarte veien for meg og da sa ho "and than hoyre".

Dette var dagens tanker fra en kokt hummer som har vert en hel dag ved kysten og solt seg! Hun har forovrig smurt seg med faktor 20!!! Hun savner norsk mat, serlig mammas hjemmebakte brod! Men hun elsker foket i dette landet, som er de mest hjelpsomme hun har mott. Av og til tenker hun at alle innbyggerne i denne byen har faatt beskjed om at vi skal komme og at de maa hjelpe oss og passe paa oss, og det gjor de!! Tusen takk!!

Ingen kommentarer: